Info tabla sa postoljem ( držač za cenovnik ), format A5

Cijena: 1.60 3.20 + PDV

Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. Model za meterijal u format A5 sirine 150mm. Sličnih karkateristika kao model gore opisan. Obezbedjuje dvostranu vidljivost izlozenog papira sa informacijama. Lako se vrsi izmena papira izvlacenjem uloska iz baze i vraćanjem nazad na mesto.

SKU: V150G Kategorija:
Brisanje

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Info tabla sa postoljem – format DL (150mm x 210mm)

Šifra – V150

3.20 3.04 2.88 2.72
Baza za info tablu – format DL (15f0mm)

Šifra – V150B

1.60 1.52 1.44 1.36
* Sve cene su u EUR
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica

 

image_pdf

Opis

Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. Model za meterijal u format A5 sirine 150mm. Sličnih karkateristika kao model gore opisan. Obezbedjuje dvostranu vidljivost izlozenog papira sa informacijama. Lako se vrsi izmena papira izvlacenjem uloska iz baze i vraćanjem nazad na mesto…

image_pdf

Dodatne informacije

Proizvod

Info tabla sa postoljem format A5, Baza za info tablu sirine 150mm