Mini podni stalak za prospekte A4 formata i info tablom

Cijena: 119.78 + PDV

Mini podni stalak za kutijom za flajere A4 formata i info tablom na vrhu. Ovaj stalak predstavlja idealnu komobiniciju info table i nosaca za brosure. Visina elementa je 150cm i  prolaznicima se praktično nalazi u visini pogleda. Postolje stalak je izradjeno od univera, stub od eloksiranog alumnijuma, dok je kaseta sa info tablom napravljena od klrita debljine 3mm.

Cijene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 3+ 5+ 10+
Format A4 – 230mm x 50mm + 210mm x 297mm

Šifra – SKI230

119,78 113,79 107,80 101,81
* Sve cene su izražene u EUR valuti i važe samo za izvoz
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće isključivo preko računa pravnih lica, bankarskim transferom novca
image_pdf

Opis

Mini podni stalak za kutijom za prospekte A4 formata i info tablom na vrhu. Ovaj stalak predstavlja idealnu komobiniciju info table i nosaca za brosure. Visina elementa je 150cm i  prolaznicima se praktično nalazi u visini pogleda. Postolje stalak je izradjeno od univera, stub od eloksiranog alumnijuma, dok je kaseta sa info tablom napravljena od klrita debljine 3mm.

Kutija stalka za kataloge i deo u koji si ubacuje poster su napravljeni od klirita debljine 3mm. Kutija se zatim montira na aluminijumski stub od eloksiranog aluminijuma visine 100cm a cela konstrukcija je montirana na postolje od univera.

 

image_pdf

Dodatne informacije

Materijal

Klirit / Aluminjum / Univer

Boja

Providna / Siva