Stalak za izlganje knjiga

Držač za knjige klasik, manji

Držači za knjige su posebno dizajnirani podupirači namenjeni za izlaganje knjiga u maloprodajnim objektima ili na prodajnim štandovima. Dizajnirani su tako da knjigu podupiru sa zadnje strane pod uglom od sedamdeset pet stepeni. Tako pozicionirana knjiga, idealno je izložena prema kupcima i biće bolje uočljiva na prodajnom štandu. Sa druge strane, dizajn ovih držača za knjige je koncipiran tako, da su sa prednje strane potpuno otvoreni prema kupcima omogućavajući im da izloženim knjigama pristupe vrlo jednostavno, pregledaju ih i vrate na mesto koje je trgovac predvideo. Izrađeni su od providnog klirita čime se zaokružuje njihov potpuno neutralan dizajn kojim se ne remeti postavka izloženih knjiga i ne skreće fokus.

Na slici su prikazani standardni držači za knjige koji su izrađeni za knjžaru “Papirna krila” u Knez Mihilovoj ulici u Beogradu. Kupac je ovd držače za knjige iskoristio da istakne u izlogu izdanja koja su im u tom trenutku najznačajnija.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana možete pogledati na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me