Držači za knjige, klasik

Cijena: 2.20 4.40 + PDV

Reviews Summary by AI:

Držači za knjige namenjeni su izlaganje knjige u knjižarama, na štandovima i sličnim maloporodajnim objektima. Izuzetno su jednostavno rešenje za izlaganje knjiga i na mestima na kojima je potrebno promovisati određena izdanja. Mogu se koristiti ili pojedinačno ili u grupi. U svakoj varijanti vrlo uočljivo će se izdvojiti knjige koje ste odabrali u odnosu na ostale. Držače za knjige u klasik varijanti radimo od klirita debljine 2mm sa otvorenom tacnom na kojoj stoji knjiga. Ovakvo rešenje je izuzetno neutralno i otvoreno prema kupcu. Kupcu je knjiga pristupačna i može je lako preuzeti sa nosača kako bi je prelistao i, po pregledanju, vratiti je na mesto koje je prodavac predvideo. Standardno u ponudi imamo dva tipa: manji – namenjen za izlaganje knjiga DL i A5; veći – namenjen za izlaganje knjiga u A4 formatu.

Brisanje

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom – Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Držač za knjige, klasik – manji (105mm x 150mm)

Šifra – DKKM

2.20 2.08 1.98 1.88
Držač za knjige, klasik – veći (150mm x 200mm)

Šifra – DKKV

4.40 4.18 3.96 3.74
* Sve cene su u EUR
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica
image_pdf

Opis

Držači za knjige namenjeni su izlaganje knjige u knjižarama, na štandovima i sličnim maloporodajnim objektima. Izuzetno su jednostavno rešenje za izlaganje knjiga i na mestima na kojima je potrebno prmovisati određena izdanja. Mogu se koristite ili pojedinačno ili grupi. U svakoj varijanti vrlo uočljivo će izdvojiti knjige koje ste odabraili u odnosu n ostale. Držače za knjige u klasik varijanti radimo od klirita debljine 2mm sa otovrorenom tacnom na kojoj stoji knjiga. Ovakvo rešenje je izuzetno neutralno i otovoreno prema kupcu. Kupcu je knjiga pristupačna i može je lako preuzeti sa nosača kako bi sa je prelistao i po pregledanju vratati je na mesto koje je prodvaca predvideo. Standardno u ponudi imamo dva tipa: manji – namenjen za izlganje knjiga DL i A5; veći – namenjen za izlaganje knjiga u A4 formatu.

image_pdf

Dodatne informacije

Format

manji (105mm x 150mm), veci (150mm x 200mm)