jun 2024

Kliritne-oznake-sa-distancerima-široka-slika

ŠTFKO – ŠTAMPANE KLIRITNE TABLE SA NATPISOM FIRME SA DISTANCERIMA

U ovom članku vam predstavljamo štampane info table sa natpisom firme ili drugim natpisima namenjenim za informisanje u ili ispred poslovnih objekata. Izradjene su od klirita debljine 5mm sa direktnom UV štampom i namenjene su prvenstveno za brendiranje firme ali se mogu koristiti i kao spratne table za označavanje prostora.

U ovoj varijanti ploče se na zid postavljaju preko distancera koji odvajaju ploče od zida, a standardno se izradjuju u tri dimenzije 200mm x 300mm, 300mm x 400mm i 400mm x 600mm.

Štampana info tabla prikazana na slici naručena je za potrebe obeležavanja advokatske kancelarije i postavljena je ispred ulaza.

Detaljnu prezentaciju proizvoda možete pogledati na linku – Štampane kliritne table sa natpisom firme sa distancerima.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

septembar 2023

PS8198 – Kliritne šatoraste info table / držači za ime za konferencije

Kliritne šatoraste info table izrađene su od klirita debljine 2mm i  prvenstveno su namenjene za identifikaciju govornika na konferencijama i drugim većim skupovima, gde je neophodno da ispred osobe bude istakunuto njegovo ime, prezime i funkcija (tag name holder). Standardizovane dimenzije omogućavaju korišćenje običnog štampača za izradu natpisa, a laka izmena papira omogućava veliku fleksibilnost i izmene u poslednjem trenutku. Ovi držači za ime svoju primenu imaju u press centrima, hotelima (organizatorima konferencija), na okruglim stolovima, fakultetima i svim drugim mestima gde je potrebno da se istaknu imena učesnika i jasno definiše njihov raspored kako bi se ispoštovao protokol događaja.
Pored ovog modela, u našoj ponudi imamo nekoliko standardnih formata: produženi DL (300mm x 105mm), format DL (210mm x 105mm), format A5, A6, A7 i A8.
Kliritne šatoraste info table / držači za ime za konferencije su snimljeni u zgradi Vlade Republike Srbije – Sala za sastanke u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Kliritne šatoraste info table / držači za ime za konferencije.
Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me 

PK – Plastična potrošačka korpa sa točkićima, 43l

Plastična kotrljajuća korpa sa točkićima zapremine 43 litra je manja verzija plastične korpe koja se vuče kao kolica. Namenjena je za kupovine srednjeg obima i pogodna je za prodavnice manje i srednje veličine. Ove korpe mogu da se nose ili vuku, u zavisnosti od želja kupaca, a u ponudi ih imamo u tri boje: crvena, crna i plava.
Izrađene su od pune reciklirane plastike sa točkićima prečnika 50mm, radi lakšeg kretanja po objektu. Točkovi ovako velikog obima obezbeđuju nosivost od čak 25kg.  Pored ovog modela, u našoj ponudi imamo širok asortiman potrošačih korpi: 22L sa jednom ili dve ručke, žičane, ergo 26L, ekonomik 45L sa točkićima, 52L sa točkićima, ekonomik 54L sa točkićima, kao i nosače za korpe.
Plastične korpe na slici su snimljene u prodavnici DUFRY na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku –Plastična potrošačka korpa sa točkićima, 43l.
Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

PL – Aluminijumske poster lajsne

Aluminijumske poster lajsne predstavljaju jednostavno i elegantno rešenje za postavljanje postera na zidove ili u izlog lokala. Lajsne su izrađene po principu klik-klak ramova i izmena postera u njima se vrlo lako vrši, otvaranjem lajsne. Komplet se sastoji od gornje lajsne (na kojoj se nalaze kuke za kačenje) i donje koja se postavlja na dno postera. U ponudi imamo lajsne različitih dimenzija te se mogu prilagoditi svakom formatu postera. Za kačenje na plafon predlažemo vam dva rešenja. Prvo, koje je povoljnije su rastegljive kukice, a drugo je elegantnije - čelične sajle. Aluminijumske poster lajsne prikazane na slici su snimljene u prodavnici CARPISA u šoping centru BEO u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Aluminijumske poster lajsne .   
Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

PSK – PVC držači koji se postavljaju na traku za cene

PVC držači koji se postavljaju na trake za cene namenjeni su za isticanje određenih reklamnih ili prodajnih poruka na već postavljenim trakama za cene. Ovi držači su posebno pogodni za promocije, npr. isticanje akcijskih cena - snjiženja i slično.
Veoma su jednostavni za korišćenje jer je držač napravljen u formi "džepa", te  omogućava laku zamenu štampanog materijala koji se umeće. Takođe PVC držač se lako može prabicavti sa jedne pozicije na drugu na rafu ili gondoli -  jednostavnim kačenjem na drugu poziciju.
PVC držač prikazan na slici je snimljen u prodavnici AKSA u šoping centru Stadion u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – PVC držači koji se postavljaju na traku za cene.  Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me   

avgust 2023

Drveni-nosaci-za-kartice-sa-cenam-ili-pisi-brisi-kartice

DBCS – Drveni nosači za cene i piši briši kartice, svetli

Drvena baza za kartice za cene ili piši briši kartice predstavljaju idelano rešenje koje će se uklopiti u "natur" izgled vašeg lokala ukoliko ste se odlučili za enterijer u prirordnoj boji drveta. Preproučena dimenzija kartica za korišćenje je od 75mm do 105mm. Za pisanje cena možete koristiti ili kartonske cene u dimenzijama A8 (75mm x 55mm) ili A7 formatu (75mm x 105mm) ili crne piši briši kartice iz naše ponude u standardnim formatima 75mm x 50mm, 100mm x 50mm ili 100mm x 75mm.

Držači su izrađeni od bukovog drveta u dve nijanse: prirodna boja bukve ili u nijansi tamnog oraha. Dimenzije držača su 43mm x 43mm i pogodne se za kartice debljine do 1,5mm.

Držači za cene prikazani na slici su iz poslastičarnice Sapore u Beogradu.

Detaljnu prezentaciju proizvoda možete pogledati na linku – Drveni nosači za cene i piši briši kartice.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

avgust 2023

BAB1E – „A“ Sendvič reklamna tabla u boji

Reklamna tabla prikazana na slici u stvari je klasičan A-board tabla presvučena bojom procesom elektrostatičke plastifikacije. Ovakvim procesom farbanja aluminijuma obezbeđuje se postojanost boje kako bi tabla mogla da bude izložena atmosferskim uticajima spoljne sredine. Dodatno, kod ovih reklamnih tabli korišćeni su vodootporni posteri izrađeni od polopropilena koji obezbeđuju postojanost postera na kiši i snegu jer štampa na polipropilenu nije podložna uticaju vlage. Poster tabla prikazana u ovoj reportaži izrađena je od aluminijuma. Ram je standardni klik ram od 25mm u formatu B1 (700mm x 1.000mm). Ukupni spoljni gabariti table su 75cm x 120cm. Tabla prikazana na slici je snimljena na Terazijama ispred restorana "Burrito madre". Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – A sendvič reklamne table.  Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdispay.me 

jul 2023

KPT – Kruta parazit traka sa 12 pozicija

Kruta parazit traka sa 12 pozcija je najšire rasprostranjen model parazit traka. Izuzetno je praktična jer obavlja dve funkcije na nju se mogu kačiti proizvodi, a štipaljka na donjem delu omogućava da se pakovanje i uštine pa se može koristiti i za izlaganje proizvoda na policama koji nemaju blister rupu i nisi predviđeni za izlaganje na kukama ili parazit trakama. Izrađene su od krute plastike i najoptimalnija je za izlaganje proizvoda u pakovanjima do 100gr (ako se proizvod postavalja korišćenjem štipaljke). U slučaju kada postoji pripremljena blister rupa na pakovanju ili je na pakovanje dodatno postavljena nalepnica može biti koršćena i za pakovanja proizvoda veće težine. Dužina trake je 780mm i ima 12 pozicija za kačenje proizovda. Na slici je prikazan primer kačenja pakovanja bez blister kuke težine 100gr koršićenjem štipaljke kao načina za kačenje proizvoda.

Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Kruta parazit traka sa 12 pozcija.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

jul 2023

PC75PP – Putarski (saobraćajni čunj) sa oteženom bazom, visine 75cm

Putarski (saobraćajni) čunjevi sa otežanom bazom namenjeni su za privremeno blokiranje saobraćaja bilo na pakring mestima bilo u određenoj zoni. Moguće ih je upariti sa lancem ili krutom rudom čime se dobija privremena "ograda" koja omogućava da se određena zona blokira i/ili označi kao zona bez pristupa. Težina baze je 2,5kg i izrađena je od otežane gume. Otežana baza je dovoljno teška da obezbeđuje stabilnost i ostavlja čunj "fiksiran" na poziciju na koju ste ga postavili. Najčešća primena jeste za blokiranje parking mesta, ali se može koristiti i u druge svrhe - obezbeđenje gradilišta, zone privremenih radova i usmeravanje saobraćaja u slučaju privremenog zatvaranja nekih od saobraćajnih traka. Model prikazan na slici je izrađen iz dva dela, baze i kupe. Baza je izrađena od reciklirane plastike koja je visokokomprimovana tako da ima veliki specifičnu gustinu a samim tim i težinu. Težina baze kod ovog modela je 2,5kg. Gornji deo (kupa) izrađen je od PE plastike sa jednom reflektujućom širokom trakom na sredini. Ovaj model nije elastičan i ne može biti "pregažen" (u ponudi imamo i fleksibilne čunjeve). Čunj prikazan na slici je ispred prodavnice zdrave hrane u ulici Cara Dušana koja ima sopstveno - rezevisano, mesto za istovar robe. Oni ga koriste da rezervisano mesto blokiraju i skrenu pažnju vozačima da mesto nije za regularno parkiranje. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Saobraćajni (putarski) čunjevi sa otežanom bazom.  Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me

jun 2023

L-drzaci-za-cene-horizontalni-format-A8

PS8521 – „L“ Držač za cene horizontalni, format A8 (PET)

"L" držač za cene predstavlja najednostavnije rešenje za isticanje cena iz naše ponude. Jednostavne je izrade i sa povoljnom cenom i lako se prilagodjava različitim namena. Izrađen je od PET-a debljine 0,7mm čime se dobijaju izuzetne karekteristike proizvode jer je ovaj materijal izuzetno elastičan i optoran na padove i udarce. Naročito je popularan za prodavnice tehničke robe koje imaju veliki broj artikala koji su izloženi u velikoj manipulaciji od strane kupace. Povoljna cena proizvoda čini ga praktičnim za primenu na mestima gde se u objektima nalazi veliki broj artikala, a njegova otpornost na padove i udarce svrstava ga u grupu izuzetno ekonomičnih proizvoda. Ovaj model držača za cene izrađen je od providnog PET-a debljine 0,7mm i oblikovan je metodom linijskog termooblikovanja plastike gde se proizvod formira u oblik na visokoj temperaturi čime se obezbeđuje da jednom formiran oblik ima trajnu formu (što se ne može postići metodom hladnog oblikovanja PET-a koja se najčešće koristi). Držač za cene prikazan na slici rađen je za potrebe "LUF sladoleda" za njihov objekat u ulici Kralja Petra u Beogradu. Detaljnu prezentaciju prodajnog modela ovog proizvoda možete pogledati na linku – L držači za cene - horizontalni za postavljanje ispred proizvoda. Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me