PC75PP – Putarski (saobraćajni čunj) sa oteženom bazom, visine 75cm

Putarski (saobraćajni) čunjevi sa otežanom bazom namenjeni su za privremeno blokiranje saobraćaja bilo na pakring mestima bilo u određenoj zoni. Moguće ih je upariti sa lancem ili krutom rudom čime se dobija privremena „ograda“ koja omogućava da se određena zona blokira i/ili označi kao zona bez pristupa. Težina baze je 2,5kg i izrađena je od otežane gume. Otežana baza je dovoljno teška da obezbeđuje stabilnost i ostavlja čunj „fiksiran“ na poziciju na koju ste ga postavili. Najčešća primena jeste za blokiranje parking mesta, ali se može koristiti i u druge svrhe – obezbeđenje gradilišta, zone privremenih radova i usmeravanje saobraćaja u slučaju privremenog zatvaranja nekih od saobraćajnih traka.

Model prikazan na slici je izrađen iz dva dela, baze i kupe. Baza je izrađena od reciklirane plastike koja je visokokomprimovana tako da ima veliki specifičnu gustinu a samim tim i težinu. Težina baze kod ovog modela je 2,5kg. Gornji deo (kupa) izrađen je od PE plastike sa jednom reflektujućom širokom trakom na sredini. Ovaj model nije elastičan i ne može biti „pregažen“ (u ponudi imamo i fleksibilne čunjeve).

Čunj prikazan na slici je ispred prodavnice zdrave hrane u ulici Cara Dušana koja ima sopstveno – rezevisano, mesto za istovar robe. Oni ga koriste da rezervisano mesto blokiraju i skrenu pažnju vozačima da mesto nije za regularno parkiranje.

Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Saobraćajni (putarski) čunjevi sa otežanom bazom. 

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me