Stajaca-info-tabla-sa-klirtnom-tablom-na-vrhu

RB210 – Stajaća info tabla sa kliritnom tablom na vrhu, format A4

U ovom članku vam predstavljamo jedan od naših najpordavanijih proizvod koji daje najbolji odnos cene i kvaliteta u segmentu stajaćih info tabli. Po ceni je neznatno skuplja u odnosu na telekskopske nosače plastičnih ramova, a znatno povoljnija u odnosu na klasičnu klik klak aluminijumsku menu board tablu.

Izrađena je u kombinaciji aluminijuma, klrita i univera u tonu eloksiranog alumnijma. Postolje je izrađeno od univera u boji aluminijuma, stub je od eloksiranog aluminijumskog profila debljine 52mm x 25mm, a kliritna ploča na vrhu je izrađena od laserski obrađenog klirita debljine 3mm čime se dobija visok sjaj ivica obrađenog klirita i dodatni momenat elegancije uramljene informacija.

Zbog svoje izuzetno pristupačne cene ove table su pronašle svoje mesto, ne samo, u objektima u kojima je neophodan izvestan nivo elegancije, već i na mastima gde je potrebno masovno postaviti veliki broj obaveštenja kao na primeru prodajnog objekta firme Sport time d.o.o. u Fashion park outlet Inđija u Srbiji. Više detalja možete pogledati u segmentu na našem sajtu – stajaće info table sa klirtnom tablom na vrhu.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana možete pogledati na našoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me