USTB2 – Ulična swing reklama format B2

Ulična SWING reklama je specifičan proizvod za reklamniranje na trotoaru ili na ulici. Ovo atipično rešenje izuzetno zanimljivo dizjanirano je interesantno klijentima koji ne žele često da menjaju reklamnu poruku na panelu već žele da svojom reklamnom tablom skrenu pažnju na svoj maloprdodajni objekat ili pošalju klijentima reklamnu poruku (ili kao u ovom slučaju obe poruke zajedno).

Od klasične A board (sendvič reklame) swing reklama se razlikuje u nekoliko detalja: 1. Poruka je trajna (ploča reklame je štampana direktnom štamom) u smislu da ne možete prikazanu grafiku brzo i lako izmeniti. 2. Otporna je na udarce vetra i druge atmosferske prilike (stampana je UV direktnom stampom, a tabla se se pomera na vetru i na taj nači amortizuje udarce vetra).

SWING reklame su dostupne samo u B2 formatu i izrađene su u kombinaciji plastike i gvožđa. Osnova (koja se puni vodom ili peskom da bi se otezala) je izrađena od plastike a konstrukcija koja nosi reklamnu tablu od gvožđa. Reklaman poruka se štampa direktnom UV štampom na HIPS – debljeni 4mm koji otproran na temperaturne promene.

Na slici je reklamna tabla rađena za potrebe pekare „Zanat“ u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

Detaljnu prezantaciju proizvoda možete pogledati na linku – Ulična SWING rekalma format B2.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana možete pogledati na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belem.co.rs