Stipaljke-za-cene-slika-novosti

SVV00 – Štipaljka za cene sa velikim hvatom i velikim nosačem za karticu

Štipaljke za kartice sa cenama ili reklamnim porukama namenjene su za postavljanje obaveštenja o ceni proizvoda, informisanja o akcijskim ponudama ili deklaracija proizvoda na mestima gde se ne mogu koristiti klasični tipovi alata namenjenih za tu svrhu. Primer na slici, predstavlja idealan primer korišćenja ovog tipa proizvoda. Naime ovde se vidi kako su štipaljke iskorišćene na pravi način, tako što su zakačene za ivicu džakova. Na ovaj način dobijen je prostor da cene budu istaknute jasno i na vidnom mestu.

Naše štipaljke su u potpunosti izrađene od plastike uključujući klip. Model sa širokim hvatom (prikazan na slici) ima širinu hvata od 25mm i opremljen je sa dodatnom „anti-slip“ gumom tako da može da se koristi i na glatkim površinama bez bojazni da će skliznuti ili se otkačiti. Rade se u tri standardne varijacije: bez vrata, sa vratom od 50mm i vratom od 100mm. Postoji još tipova ovih držača za cene koji su namenjeni za drugačije situacije.

Štipaljke na slici su sastavni deo inventara preduzeća Bio Špajz koja se bavi prodajom zdrave hrane. Slika je iz njihovog maloprodajnog objekta u TC Big u Beogradu.

Detaljnu prezentaciju proizvoda možete pogledati na linku – Štipaljke za cene za veliku karticu i sa velikim hvatom.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.me